Contact

Kom langs in de winkel, bel ons of stuur een mail voor al uw vragen. Service staat bij ons voorop.

Contactgegevens

Adres: Besterdring 179, 5014TH, Tilburg
E-mail:  info@nicovandenbraak.nl
Telefoonnummer:013 543 21 53

Openingstijden (Let op! wegens drukte aangepaste openingstijden)

Wij zijn alleen op afspraak geopend.

U kunt ons bellen of een email sturen om een afspraak te maken.
Nemen wij niet direct de telefoon op dan kunt u een boodschap achter laten op het antwoord apparaat en bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

 

Sluit Menu
×
×

Winkelmand

Geen last meer van storingen

Aan particulieren leveren wij huiscentrales, van een eenvoudige tweeverdeler tot een uitgebreide installatie door de hele woning. Naast het aanleggen kunnen wij storingen en een slechte beeldkwaliteit in huis ook verhelpen.

Herken personen met scherpe beelden

Een recorder is makkelijk om alle beelden op een scherm te tonen en op te nemen. Dit is echter tegenwoordig niet meer verplicht. Door middel van een SD kaart kan men de camera zelf ook beelden laten opnemen. De beelden zijn van goede kwaliteit zowel overdag als in de avond en nacht. Uiteraard kunt u de beelden live via internet zien en ook terugkijken.

In de winkel hebben wij verschillende demo modellen welke u vrijblijvend kan komen bekijken en testen. Ontdek zelf hoe scherp de beelden zijn en hoever je kan inzoomen zonder kwaliteitsverlies.

Overal kunnen internetten

Naast vaste verbindingen aanleggen zijn wij ook gespecialiseerd in het verzorgen van verbindingen op plaatsen waar geen vaste verbinding voor handen is of deze te traag is voor gebruik. Hierbij kunt u denken aan internet via de schotel. Hiervoor leveren wij een kant en klaar pakket waarmee u met snelheden tot 20Mbit kunt internetten. Het uitrichten van de schotelset gaat zeer gemakkelijk door de ingebouwde uitricht hulp tool. Het voordeel van deze set is dat deze bijna overal in Europa te plaatsen is. Ook op de meest afgelegen plekken.

Indien internet via de schotel te duur voor u is of u wenst een snellere verbinding dan leveren en installeren wij ook GSM Repeater of MIFI apparatuur. Met een GSM Repeater kunnen wij het signaal van uw mobiele telefoon provider versterken door middel van een buiten antennen, die wij richten op de dichtstbijzijnde zendmast van uw provider. Binnenshuis komen er 1 of meerdere sector antennes te hangen om het signaal in huis te verbeteren. Een MIFI router kan gebruikt worden in combinatie met een GSM repeater of als stand alone op plekken waar u al beschikt over een redelijk GSM bereik. De GSM repeater zet het 4G signaal van uw provider om in een WIFI signaal (Hotspot) zodat uw apparaten met een WIFI verbinding toegang tot het internet kunnen krijgen. Het voordeel van dit systeem is dat u bij de lokale provider een simkaart kan aanschaffen wat vaak goedkoper is dan een simkaart uit Nederland.

Goed geluid is genieten

Om alle componenten netjes bij elkaar te houden worden de meeste geluidssets ingebouwd in een flightcase. Deze cases kunnen tegen een stootje en kunnen bovendien gemakkelijk verplaatst worden.

Naast geluidssets leveren wij ook draadloze muzieksystemen zoals Sonos. Hiermee kunt u overal in huis genieten van digitale radio en uw eigen muziekcollectie. U kunt de installatie gemakkelijk via de telefoon of tablet bedienen. Als u meerdere boxen heeft dan kunt u per kamer apart muziek afspelen of juist van dezelfde bron.

Het grootste zenderaanbod

U kunt het zo gek nog niet bedenken of wij vinden een op maat oplossing voor u. Van simpele installaties aan huis tot geavanceerde HD installaties voor distributie in hotel of bungalowpark.

Ook voor het installeren van de apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. Wij sluiten alles aan en werken alle bedrading vakkundig weg.

Onze klantenkring is erg divers en bevat onder andere particulieren, woningbouwverenigingen, gemeenten en bedrijven. Ons assortiment is erg breed en bevat zowel enkele als meervoudige satellietinstallaties. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het leveren van gemeenschappelijke satelliet-onvangst (GSO).

Betaal niet teveel voor telefonie

Maak gebruik van onze online telefooncentrale, u kunt dan overal ter wereld inprikken op het internet. Eenmaal ingeprikt kunt u direct bellen en gebeld worden. Aanvullende configuraties zoals wachtrij, keuze menu, etc. zijn in te stellen.

Wilt u liever geen gebruikmaken van de cloud dan raden wij u een VoIP centrale aan. Dit is een telefooncentrale net zoals u gewend bent met ISDN maar dan geschikt voor VoIP. Hiermee kunt u tevens aanvullende functionaliteiten configureren zonder extra kosten. Wij hebben verschillende telefoontoestellen zoals vaste systeemtoestellen met kleurenscherm en camera maar ook simpele draadloze dect toestellen.